Kent u dat? Moet er eerste hulp verleend worden, zit er niet in de EHBO kist wat u nodig heeft. Of erger nog hij is bijna leeg.

Als werkgever (bestuur van vereniging / stichting) heeft u de verplichting om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor uw werknemers, om bij ongevallen goed en veilig te kunnen optreden is een goede en gevulde verbandkoffer of EHBO kist een must. Om dit te bereiken kunt u bij Novalis gebruik maken van de verbandkoffer service.

Verbandkoffer Serviceverbandkoffer service Drechtsteden

De verbandmiddelen worden gecontroleerd op aanwezigheid en op houdbaarheidsdatum. De inhoudscontrole gaat volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.


Verbandkoffer Service houdt in:

  • Een periodieke controle door Novalis van de inhoud van uw verbandkoffer(s)
  • Direct levering en plaatsing in uw koffer(s) van de benodigde aanvulling verbandmiddelen of
  • Een aanbieding voor levering van de aanvulling voor uw verbandkoffer(s).
  • Levering van nieuwe verbandkoffers of EHBO kisten die voldoen aan uw eisen.

Overeenkomst

Novalis biedt u de mogelijkheid voor een overeenkomst. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de inhoud van uw verbandkoffers. Die worden op de afgesproken datum gecontroleerd en aangevuld.

verbandkoffer service2

Controle en levering

Novalis controleert de verbandmiddelen bij u op locatie. Voor bedrijven kan dit overdag. Bent u een vereniging of stichting dan kan dit ook tegen bijna hetzelfde tarief in de avond. Heeft u materiaal gebruikt uit de koffer dan kan dit ook meteen geleverd worden.