DATUM CURSUS INSCHRIJVING
Voorjaar Basis EHBO Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Herhaling EHBO Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Verbanden en Kleine ongevallen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Reanimatie (volwassenen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Bediener AED (volwassenen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Reanimatie en Bediener AED (volwassenen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Reanimatie (kinderen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Reanimatie en Bediener AED (volwassenen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Wandelletsel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Sportongevallen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorjaar Water ongevallen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

 

Heeft u een wens voor specifieke data, of bent u met een groep?

Dan kan Novalis u een goede oplossing bieden.

BHV oefenen Alleen volgens afspraak
BHV eerste levensreddende handelingen Alleen volgens afspraak
Verband koffer services Alleen volgens afspraak
   
Water ongevallen op afpsraak (deels in zwembad)